JIJ WervingENSelectie

U bent waarschijnlijk nu of binnenkort op zoek naar De juiste kandidaat voor uw vacante online sales,- of marketingfunctie. U weet ook dat er erg veel manieren zijn om hiermee zelf aan de slag te gaan, plaatsen van een vacature in de krant en/ of jobboard of u probeert het via uw eigen netwerk. Of u kunt ook contact opnemen met JIJ WervingENSelectie (JIJ WenS) en hiermee heel veel kosten besparen. Besparen?, ja want het kost uw organisatie heel veel geld als er tijd en omzet verloren gaan en u onverhoopt niet de juiste kandidaat weet te vinden.

Wat maakt ons Uniek?

Een oprechte interesse in onze kandidaten en uw bedrijf gecombineerd met een zeer uitgebreid netwerk van (online) sales professionals, die we 100% gaan matchen voor uw organisatie op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Hoe gaan we te werk?

- We willen alles weten over uw organisatie / cultuur / en het verhaal achter de functieprofiel

- We vinden de kandidaat voor u d.m.v. social netwerving, onze uitgebreide database en de diverse partners waar we mee samen werken. Vooropgesteld is dat de kandidaat altijd bekend is bij ons

- We zullen de kandidaat interviewen en checken op matchbaarheid van functie en organisatie

- We presenteren de kandidaat aan u

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij zijn van mening dat bedrijven het liefst kandidaten in dienst nemen die ontwikkelbaar zijn. Die weten wat er van hun verwacht wordt en hoe ze zaken gedaan kunnen krijgen. Daarnaast kunnen we trainingen verzorgen / coachen / en maatwerkoplossingen bedenken voor uw Recruitment,- en sales vraagstukken.

Uw WENS is JIJ WenS !


JIJ WervingENSelectie

JIJ WervingENSelectie stelt je voor bij de juiste Werkgevers met de functie die JIJ ambieert.

JIJ WervingENSelectie

JIJ WervingENSelectie, zorgt ervoor dat JIJ bij de meest gewenste Werkgever je deal kan sluiten!